Про компанію

Вас вітає княжий хліб

Так само як і починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хлібу з печі, так само і зароджувалась наша пекарня.

Придбана у занедбаному стані від минулих власників у 2009 році, вона мала зовсім сумний вигляд і потребувала ремонту та любові. Починаючи зі стареньких печей, декількох працівників та простеньких рецептів, ми денно і нощно пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторами справжнього хлібу. Адже "Хліб - усьому голова", а голова має бути відповідною, найкращою.

Наша історія

Так само як і починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хлібу з печі, так само і зароджувалась наша пекарня.

Придбана у занедбаному стані від минулих власників у 2009 році, вона мала зовсім сумний вигляд і потребувала ремонту та любові. Починаючи зі стареньких печей, декількох працівників та простеньких рецептів, ми денно і нощно пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторами справжнього хлібу. Адже "Хліб - усьому голова", а голова має бути відповідною, найкращою.

Багато змін, інновацій, будівництва, переоснащення витримала наша пекарня. І от на сьогодні - це справжня гордість Броварського району та навіть Київської області. За це нас почали з недавніх пір визначати та нагороджувати грамотами та листами подяки. Нас запрошують до участі на багатьох виставках, форумах та навіть передачах.

Придбана у занедбаному стані від минулих власників у 2009 році, вона мала зовсім сумний вигляд і потребувала ремонту та любові. Починаючи зі стареньких печей, декількох працівників та простеньких рецептів, ми денно і нощно пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторами справжнього хлібу. Адже "Хліб - усьому голова", а голова має бути відповідною, найкращою.

Багато змін, інновацій, будівництва, переоснащення витримала наша пекарня. І от на сьогодні - це справжня гордість Броварського району та навіть Київської області. За це нас почали з недавніх пір визначати та нагороджувати грамотами та листами подяки. Нас запрошують до участі на багатьох виставках, форумах та навіть передачах.

Так само як і починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хлібу з печі, так само і зароджувалась наша пекарня.

Придбана у занедбаному стані від минулих власників у 2009 році, вона мала зовсім сумний вигляд і потребувала ремонту та любові. Починаючи зі стареньких печей, декількох працівників та простеньких рецептів, ми денно і нощно пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторами справжнього хлібу. Адже "Хліб - усьому голова", а голова має бути відповідною, найкращою.

Так само як і починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хлібу з печі, так само і зароджувалась наша пекарня.

Багато змін, інновацій, будівництва, переоснащення витримала наша пекарня. І от на сьогодні - це справжня гордість Броварського району та навіть Київської області. За це нас почали з недавніх пір визначати та нагороджувати грамотами та листами подяки. Нас запрошують до участі на багатьох виставках, форумах та навіть передачах.

Top