Subpage

Історія

Так само як і починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хлібу з печі, так само і зароджувалась наша пекарня.

Придбана у занедбаному стані від минулих власників у 2009 році, вона мала зовсім сумний вигляд і потребувала ремонту та любові. Починаючи зі стареньких печей, декількох працівників та простеньких рецептів, ми денно і нощно пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторами справжнього хлібу. Адже "Хліб - усьому голова", а голова має бути відповідною, найкращою.

Багато змін, інновацій, будівництва, переоснащення витримала наша пекарня. І от на сьогодні - це справжня гордість Броварського району та навіть Київської області. За це нас почали з недавніх пір визначати та нагороджувати грамотами та листами подяки. Нас запрошують до участі на багатьох виставках, форумах та навіть передачах.

Наше гасло – це чистий справжній хліб, без будь-яких біонегативних домішок, які роблять смак справжнього українського хліба незнайомим для населення. У кожній сім`ї з прадавніх давен на столі щодня має бути буханка свіжого хлібу. Ми використовуємо тільки випровані часом, рецептурою і нашими технологами інгрідієнти. Це мають бути переважно українські виробники сировини, аби хліб, як вище зазначено був "українським". До цього відносимось консервативно і категорично. Наше нове, навіть новаторське, одне з найкращих і якісніших на ринку устаткування належить турецькому виробнику ліній Кумкая. Коллеги з Туреччини постійно і регулярно приїджають до нас перевіряти стан ротаційних печей і загалом хлібних ліній.

Якщо на початку нашої кар`єри був тільки хліб, то сьогодні – це і кондитерські вироби, і багато різновидів хлібу різного кольору і смаку, і навіть короваї. Весільні короваї – це наша гордість. Технологи спеціально проходили майстер-класи у відомих пекарів та здобули знаннь і навичок.

Не так давно в нашій "хлібній" сім`ї з`явились маленькі дітки - пончики. Спеціальне оснащення для справжніх німецьких берлінерів робить смак неперевершеним, а особливі рецептури тіста і начинки надають смаку Берліну. Традиційні німецькі новорічні ласощі випробувані з 1756 року з кремово-згущеною та джемовою начинкою виробляються і у нас, але протягом цілого року. З кожним днем все більше набираючи оборотів, так щодня виготовляється близько 2-2,5 тисяч берлінерів. Працівники не встигають заливати начинку, а нові замовлення вже поступили.

Ми співпрацюємо з багатьма як малими фізичними особами-підприємцями, так і великими фірмами. Якісні вироби щодня, щогодини відвантажуються з рампи нашої пекарні і транспортуються до кінцевого споживача у магазини. Надійно упаковані у коробки або поліетиленові пакети, продукти зберігають свій первозданний смак і вражаючий хлібний запах.

Чому ж Княжий Хліб? На етапі розробки назви торгової марки фігурувало безліч варіантів, але слово "княжий" не тільки поєднує з місцем виробництва (село Княжичі, Броварського району), а й надихає на щось величне і старовинне. Княжий Хліб...